Szállás Keresés

Keresés

Események Keresés
Keresés

Szolgáltatók KeresésKeresés

Minden a térképen

Mit jelent a napraforgó?

A „falusi szálláshely napraforgóval” Nemzeti Tanúsító Védjegy a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége által létrehozott és működtetett tanúsító védjegy, amelynek alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a szálláshelyszolgáltatás-nyújtás minőségének a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalára. A védjegy tanúsítja, hogy a szolgáltatások minősítése előre meghatározott, a FATOSZ kezelésében az általa meghatározott szakmai szempontrendszere alapján történik. A napraforgós minősítő rendszer egyre ismertebb a tudatos turisták körében, és egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek számára. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a FATOSZ közös célja, hogy a napraforgó egyet jelentsen az ellenőrzött színvonalú, minőségi falusi turizmussal. A napraforgók számából a vendég következtethet arra, hogy a kiválasztott szálláshely milyen színvonalú.

2 napraforgó

Szerényebb felszereltségű szálláshely, közösen használható fürdőszobával, WC-vel, étkező- és konyhahasználattal, parkolási lehetőséggel.

3 napraforgó

A vendégek számára elkülönített fürdőszoba és WC, rendelkezésükre bocsátott étkező, konyha és társalgó, valamint pihenőkert van benne, parkolási lehetőséggel.

4 napraforgó

Elkülönített, saját fürdőszobával és WC-vel felszerelt lakóegység, ahol jól felszerelt szoba, étkező, társalgó, konyha és kerti bútorokkal ellátott pihenőkert várja a vendégeket, parkolási lehetőséggel.

 • image

  Hírek

  Pályázati felhívás
  Tisztelt Érdeklődők! 2017. május 4-én módosításra került "A nem mezőgazdasági célú tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatására" kiírt pályázat kapcsán. Az alábbi dokumentumban található a teljes pályázati felhívás.
 • image

  Hírek

  Irodavezetői munkakör
  Azonnali kezdéssel várjuk a turizmus-vendéglátás területén végzett szakmai tapasztalattal rendelkezők jelentkezését a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének Központi Irodájába, irodavezetői munkakörbe. Magyar nyelvű önéletrajzot a következő címre várjuk: info@falusiturizmus.hu Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 12.
 • image

  Programajánlat

  Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
  Immár 17. alkalommal kerül megrendezésre a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé, amikor ismét a jéghideg finom sör és a ropogós csülök kerül a középpontba!
 • image

  Programajánlat

  Füzes Fesztivál
  Füzesgyarmat legnagyobb, 2 napos könnyűzenei és kulturális rendezvénye amely minden év júniusában kerül megrendezésre.
 • image

  Programajánlat

  Körösladányi Napok
  A Körösladányi Napok a térség egyik leglátogatottabb rendezvénye. A három napos rendezvény rengeteg színes programot kínál a szórakozni vágyóknak.
Válasszon a térképen témakörönként
Keresés folyamatban...